Minőség ellenőrzés

VYBO Electric Magyarország

Minőség ellenőrzés

A VYBO Electric egy modern, csúcstechnológiás energiatakarékos vállalat, amely nagy jelentőséget tulajdonít a minőségnek, a környezetvédelemnek, a biztonságnak, valamint a gyártás során a munkaerő és az energia pontosságának és hatékonyságának. Ezért számos tanúsítvánnyal és minőségellenőrző rendszerrel rendelkezik. Kiemelt feladatunk a minőség-ellenőrzés.

VYBO Electric tanúsítványok

ISO 9001

Az ISO 9001 szabványos minőségirányítási rendszer a világ legnépszerűbb minőségfejlesztési szabványa

ISO 14001

Az ISO 14001 környezetirányítási rendszerek célja a tevékenységek, termékek és szolgáltatások szervezetre gyakorolt ​​környezeti hatásainak megelőzése és csökkentése.

ISO 45001

Az ISO 45001 szabvány (Occupational Health and Safety Management Systems) egy új szabvány és az első nemzetközi szabvány, amely meghatározza a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerek követelményeit.

ISO 50001

Energiagazdálkodási rendszerek. Az energiahatékonyság segít a vállalatoknak pénzt megtakarítani, erőforrásokat kímélni és megelőzni az éghajlatváltozást. Az ISO 50001 minden iparágban arra ösztönzi a szervezeteket, hogy az energiagazdálkodási rendszer kidolgozásával hatékonyabban használják fel az energiát.

VYBO Electric ® 

A VYBO Electric márkájához bejegyzett védjegy tartozik, mivel a vállalat világszerte szállít meghajtókat, és az egyik tekintélyes európai márka.

Shopping Cart