Villanymotor 4kW 2910 ford./perc, IE3, 400V 3AL112M-2

Modell 3AL-112M-2
Teljesítmény 4 kW
Névleges feszültség 400/690 V
Keret 112 mm
Pólusok 2
Frekvencia 50 Hz
Sebesség 2910 ford./perc
Kerettyp alumínium

123.240,00 Ft133.115,00 Ft

Raktáron

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal:

100%-ban biztonságos fizetés

Nagy raktár és gyártás egy helyen

Adatlapokat

112M-2PDF

Dimenziós rajzok

B3PDF B5PDF B14PDF B34PDF B35PDF

Bemutató katalógus

3ALPDF

3D vizualizáció

VYBO Electric

Megerősített csapágypajzs
Védő pajzs IP55
Fém ventilátorfedél
Adaptív lábrögzítési lehetőség

A 3AL villanymotor az egyik legjobb minőségű elektromos motor az európai piacon. Ezeket a motorokat kifejezetten az európai ipar és piac, különösen Nyugat-Európa (Németország, Benelux államok, Ausztria...) számára tervezték és gyártják. A sok éves tapasztalattal kifejlesztett Hi-TECH technológiákon alapuló modern dizájn jellemzi őket. Az AL villanymotor fajlagos görbéi csökkentik a hőmérsékletet és a zajt működés közben. Az AL villanymotorok kialakítása maximálisan optimalizált tökéletes működésre a lehető legalacsonyabb vibráció és nagy túlterhelés mellett. Az AL villanymotorokat úgy tervezték, hogy közvetlenül vagy frekvenciaváltón keresztül vezérelhetők legyenek. VYBO Electric frekvenciaváltókhoz vannak optimalizálva.

Villanymotorok 3AL

3AL elektromos motorok tervezése és kivitelezése a VYBO Electric által

A 3AL háromfázisú villanymotorokat kiváló minőségű felépítésükön túl számos kiemelkedő tulajdonság jellemzi:
– Acél hűtőburkolat, hűtő propeller (alapkivitelben műanyag burkolatot használnak)
– Megerősített tárolóhely zárt acélmembránnal
– A csatlakozókapocs fémháza (22 kW-ig alapkivitelben műanyagot használnak a motorokhoz)
– Megerősített, megerősített csapágypajzsok a fedél belsejéből, nagy szilárdságú acél betéttel a pajzsok kisülésének megakadályozására

Elektromos motorok 3AL Raktáron

Kompatibilis állórészkeret

Állórész váz – A motorok váza öntött alumíniumból készült, rendkívül ergonomikus kialakítással, nagyon precízen a legújabb technológiákat alkalmazva.
– A villanymotor lábai erős imbuszcsavarokkal vannak rögzítve, ami magas kompatibilitást biztosít a lábak összeszerelésénél, pl. H. különböző verziók garantált. A csatlakozódoboz oldalra vagy felül is felszerelhető.
– A karima rögzítése nagyszilárdságú acélból készült hatlapfejű csavarokkal.
– A 3AL villanymotorok 112 mm-es axiális magasságtól beépített megerősített csapágyakkal rendelkeznek.

Villamos motorok 3AL állórész

Az állórészek laminálása és tekercselése

Az állórészlemezeket gépi vágással és nagy pontossággal préselik a maximális mágnesezettség, szilárdság és minőség elérése érdekében.
Tekercselés - a legjobb minőségű zománcozott rézhuzal. VPI (Vacuum Pressure Impregnation System) – vákuumimpregnálás. Gépi tekercselés.

Elektromos motorok 3AL eladók

Rotor, rotortengely és hűtőcsavar

Rotor – megerősített rotorketrec (acél-alumínium hozzáadott rézzel)
Rotoraink a legnagyobb pontossággal vannak kiegyensúlyozva.
A hűtőcsavart a lehető legkisebb veszteségre, maximális hatékonyságra és minimális zajra tervezték.
A hosszú élettartam érdekében a forgórész tengelye kiváló minőségű tengelyacélból készül.

Villanymotorok 3AL ára

Csapágyak és végpajzsok

- A 3AL villanymotorok beépített megerősített csapágyakkal rendelkeznek 112 mm-es axiális magasságtól.
– Speciális, magas hőmérsékletnek ellenálló vazelin megerősített csapágyakban
– Megerősített, megerősített csapágypajzsok a fedél belsejéből, nagy szilárdságú acél betéttel a pajzsok kisülésének megakadályozására

Villanymotorok 3AL bolt

A tőlünk való vásárlás előnyei

Vállalatként mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleinket a lehető legelégedettebbé tegyük termékeinkkel. Ezért, ha 3AL villanymotor vásárlása mellett dönt, számos előnnyel jár a vásárlással. A legérdekesebb előnyök a következők:
– motorok gyors szállítása Magyarország egész területén
– csökkentett szállítási költség (egy részét mi fedezzük)
– Elektromos motorok sok szuper szabvány elemmel
– megbízható motorok (hosszú élettartam)
– ingyenes szakmai tanácsadás
Várjuk együttműködésünket.

A Villanymotor 4kW 2910 ford./perc 400 V 3AL112M-2 kiváló választás azoknak, akik jó minőségű, megbízható és megfizethető megoldást keresnek. 4kW névleges teljesítményével és 2910 fordulat/perc fordulatszámával ezt a motort nagy igénybevételt jelentő alkalmazásokhoz tervezték. Ezenkívül a 3AL sorozat megfelel az IE3 nagy hatékonyságú osztályának.

Villany motor 4kW 400 V 3AL, IE3 hatékonyság raktáron

Villanymotor 4kW 400V 3AL, IE3 hatásfok raktáron. Örömmel jelentjük be, hogy a 3AL 4kW-os Villanymotor jelenleg raktáron van, és készen áll a magyarországi vásárlóink ​​szállítására. Így nem kell sokat várnia a motorjára. Pillanatok alatt üzembe helyezheti. A 4kW-os 3AL Villanymotor mellett más, eltérő specifikációjú villanymotorok széles választékát is kínáljuk ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére.

Elektromos motorok 4kW, 2 pólusú VYBO Electric

A 4kW-os villanymotorok 2 pólusú kialakításúak, ami számos előnyt kínál az ipari és kereskedelmi alkalmazásokhoz. A forgórész és az állórész közelebb vannak egymáshoz, ami nagyobb sebességet és jobb energiahatékonyságot eredményez. Ez a kialakítás azt is lehetővé teszi, hogy a motor nagyobb nyomatékot termeljen kisebb nyomaték mellett, így ideális olyan alkalmazásokhoz, amelyek alacsony fordulatszámon nagy nyomatékot igényelnek. Ezenkívül a 2 pólusú kialakítás segít csökkenteni a motor teljes méretét és tömegét, megkönnyítve a beszerelést szűk helyeken. Nagy hatékonyságának és kompakt kialakításának köszönhetően a 4kW-os 3AL Villany motor megbízható és költséghatékony választás az alkalmazások széles körében.

Kiváló minőségű villanymotorok sorozat 3AL 400V, IE3 hatásfok

A VYBO Electricnél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek világszínvonalú villanymotorokat biztosítsunk, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A 4kW-os Villanymotor (IE3 hatásfok) csak a legjobb anyagokból és a legújabb technológiából készül, hogy évekig megbízható szolgáltatást nyújtson. Ezen túlmenően minden motort szigorú minőségellenőrzésnek vetünk alá, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a gyárunk elhagyása előtt megfelelnek szigorú szabványainknak. Ha Villanymotort vásárol a VYBO Electrictől, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű motort kap, amely tartós lesz.

Miért válassza a VYBO Electric Hungary Villanymotorját?
  • Kiváló minőség – Valamennyi villanymotorunk a legszigorúbb szabványok szerint készül, ami biztosítja a tartósságot, a hosszú élettartamot és a megbízható Teljesítményt.
  • Megfizethető árak – Hiszünk abban, hogy a kiváló minőségű termékeknek mindenki számára elérhetőnek kell lenniük, ezért kínáljuk elektromos motorjainkat versenyképes áron.
  • Kivételes ügyfélszolgálat – Elkötelezettek vagyunk a kiváló ügyfélszolgálat mellett, és csapatunk mindig készséggel válaszol kérdéseire vagy aggályaira.
  • Gyors és hatékony szállítás – Tudjuk, hogy mennyire fontos a gyors és hatékony szállítás, ezért biztosítjuk, hogy a lehető leggyorsabban megkapja megrendelését.
Villanymotor 4kW – értékesítés, kereskedelem, gyártás

Hosszú ideje foglalkozunk villanymotorok értékesítésével. Háromfázisú és egyéb villanymotorjaink nagyon népszerűek a vásárlók körében. Ha tanácsra van szüksége a motor kiválasztásához, szívesen segítünk. Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen adunk tanácsot. Ne hagyja ki a lehetőséget egy kiváló minőségű és megfizethető Villanymotor vásárlására. Rendelje meg 4kW-os Villany motorját a VYBO Electrictől még ma.

Design

B3 – Lábon, B5 – Karima (nagy karima – szabvány), B14 – Kis karima, B14B – Középső karima, B35 – Talpkarima (lábakkal és karimával), B34 – Talpkarima (lábakkal és kis karimával), B34B – Talpkarima (lábakkal és középső karimával)

Shopping Cart
Villanymotor 4kW 3000 ford./perc, IE3, 400V EladásVillanymotor 4kW 2910 ford./perc, IE3, 400V 3AL112M-2
123.240,00 Ft133.115,00 FtOpciók választása