Sale!

Villanymotor 1,5kW 920 ford./perc 400V 1AL100L-6

Modell 1AL-100L-6
Teljesítmény 1,5 kW
Névleges feszültség 230/400 V
Keret 100 mm
Pólusok 6
Frekvencia 50 Hz
Sebesség 920 ford./perc
Kerettyp alumínium

83.740,00 Ft91.245,00 Ft

Raktáron

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal:

100%-ban biztonságos fizetés

Nagy raktár és gyártás egy helyen

Adatlapokat

100L-6PDF

Dimenziós rajzok

B3PDF B5PDF B14PDF B14BPDF B34PDF B35PDF

3D vizualizáció

VYBO Electric

Megerősített csapágypajzs
Védő pajzs IP55
Fém ventilátorfedél
Adaptív lábrögzítési lehetőség

Az 1AL villanymotor az egyik legjobb minőségű elektromos motor az európai piacon. Ezeket a motorokat kifejezetten az európai ipar és piac, különösen Nyugat-Európa (Németország, Benelux államok, Ausztria...) számára tervezték és gyártják. A sok éves tapasztalattal kifejlesztett Hi-TECH technológiákon alapuló modern dizájn jellemzi őket. Az AL villanymotor fajlagos görbéi csökkentik a hőmérsékletet és a zajt működés közben. Az AL villanymotorok kialakítása maximálisan optimalizált tökéletes működésre a lehető legalacsonyabb vibráció és nagy túlterhelés mellett. Az AL villanymotorokat úgy tervezték, hogy közvetlenül vagy frekvenciaváltón keresztül vezérelhetők legyenek. VYBO Electric frekvenciaváltókhoz vannak optimalizálva.

Villanymotorok 1AL

A VYBO Electric 1AL elektromos motorjainak tervezése és kivitelezése

Az 1AL háromfázisú villanymotorokat kiváló minőségű felépítésükön kívül számos kiemelkedő tulajdonság jellemzi:
– Acél hűtőburkolat, hűtő propeller (alapkivitelben műanyag burkolatot használnak)
– Megerősített tárolóhely zárt acélmembránnal
– A csatlakozókapocs fémháza (22 kW-ig alapkivitelben műanyagot használnak a motorokhoz)
– Megerősített, megerősített csapágypajzsok a fedél belsejéből, nagy szilárdságú acél betéttel a pajzsok kisülésének megakadályozására

Elektromos motorok 1AL Raktáron

Kompatibilis állórészkeret

Állórész váz – A motorok váza öntött alumíniumból készült, rendkívül ergonomikus kialakítással, nagyon precízen a legújabb technológiákat alkalmazva.
– A villanymotor lábai erős imbuszcsavarokkal vannak rögzítve, ami magas kompatibilitást biztosít a lábak összeszerelésénél, pl. H. különböző verziók garantált. A csatlakozódoboz oldalra vagy felül is felszerelhető.
– A karima rögzítése nagyszilárdságú acélból készült hatlapfejű csavarokkal.
– Az 1AL villanymotorok 112 mm-es axiális magasságtól beépített megerősített csapágyakkal rendelkeznek.

Villanymotorok 1AL állórész

Az állórészek laminálása és tekercselése

Az állórészlemezeket gépi vágással és nagy pontossággal préselik a maximális mágnesezettség, szilárdság és minőség elérése érdekében.
Tekercselés - a legjobb minőségű zománcozott rézhuzal. VPI (Vacuum Pressure Impregnation System) – vákuumimpregnálás. Gépi tekercselés.

Villanymotorok 1AL eladók

Rotor, rotortengely és hűtőcsavar

Rotor – megerősített rotorketrec (acél-alumínium hozzáadott rézzel)
Rotoraink a legnagyobb pontossággal vannak kiegyensúlyozva.
A hűtőcsavart a lehető legkisebb veszteségre, maximális hatékonyságra és minimális zajra tervezték.
A hosszú élettartam érdekében a forgórész tengelye kiváló minőségű tengelyacélból készül.

Villanymotorok 1AL ára

Csapágyak és végpajzsok

- Az 1AL villanymotorok beépített megerősített csapágyakkal rendelkeznek 112 mm-es axiális magasságtól.
– Speciális, magas hőmérsékletnek ellenálló vazelin megerősített csapágyakban
– Megerősített, megerősített csapágypajzsok a fedél belsejéből, nagy szilárdságú acél betéttel a pajzsok kisülésének megakadályozására

Villanymotorok 1AL bolt

A tőlünk való vásárlás előnyei

Vállalatként mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleinket a lehető legelégedettebbé tegyük termékeinkkel. Ezért, ha úgy dönt, hogy 1AL villanymotort vásárol, számos előnnyel jár a vásárlással. A legérdekesebb előnyök a következők:
– motorkerékpárok gyors kiszállítása Magyarország egész területén
– csökkentett szállítási költség (egy részét mi fedezzük)
– Elektromos motorok sok szuper szabvány elemmel
– megbízható motorok (hosszú élettartam)
– ingyenes szakmai tanácsadás
Várjuk együttműködésünket.

A Villanymotor 1,5kW 920 ford./perc 400V 1AL100L-6ot úgy tervezték, hogy megbízható és hatékony berendezéseket biztosítson az ipari és kereskedelmi alkalmazások széles körében. Ez a villanymotor 1,5kW teljesítményével elegendő teljesítményt és nyomatékot képes leadni nagy terhelések és különféle gépek meghajtásához. A könnyű karbantartást is szem előtt tartva tervezték.

Elektromos motorok 1,5kW 1AL 400 V VYBO Electric

Villanymotorok 1,5kW 1AL VYBO Elektromos. A VYBO Electric neves villanymotor- és frekvenciaváltó-gyártó, amely kiváló minőségű termékeiről ismert. Ez alól a 1,5kW teljesítményű 1AL Villanymotor sem kivétel, amely a legjobb minőségű anyagokból készül, hangsúlyt fektetve a hosszú élettartamra. A motor nagy hatásfokkal és megbízhatósággal rendelkezik, és igényes ipari környezetben való használatra tervezték. Ideális megoldás különféle alkalmazásokhoz, például kompresszorokhoz, ventilátorokhoz, szállítószalagokhoz és egyéb ipari berendezésekhez.

Villany motor 1,5kW raktáron – 6 pólusú

A VYBO Electric Hungary 1,5kW-os Villanymotorja jelenleg raktárról elérhető. Szerezze be most, és élvezze ennek az erős és megbízható motornak az előnyeit az ipari alkalmazásokhoz. Villanymotorok raktárában számos típus található raktáron, széles választékkal. Bármilyen motort is keres, itt megtalálja. Minden motorhoz részletes műszaki adatokkal rendelkezünk, így gondosan ellenőrizheti a szükséges paramétereket és adatokat.

Rendeljen még ma egy 1,5kW-os 1AL Villanymotor 400 V-os motort a VYBO Electric Hungary-től

Ha nagy teljesítményű és hatékony Villanymotort keres ipari vagy kereskedelmi használatra, a 1,5kW-os Villanymotor 400V 1AL sorozat kiváló választás. Minőségi és masszív felépítésének, nagy hatékonyságának, egyszerű karbantartásának és hosszú élettartamának köszönhetően hosszú évekig megbízható szolgáltatást nyújt. Rendeljen villanymotort még ma. Az e-shopunkban történő rendelés nagyon egyszerű és nem tart tovább néhány percnél. Egy megrendeléssel több alkatrészt vagy motortípust vásárolhat.

Minőségi villanymotorok megfizethető áron – AL sorozat

Amikor az igényeinek megfelelő Villanymotort keresi, fontos a minőséget és az árat egyaránt figyelembe venni. A VYBO Electric 1,5kW-os 1AL Villanymotor jó választás azok számára, akik egyensúlyt keresnek e két tényező között. Ezt a motort egy bevált gyártó építette, és a tartósságra és a magas szintű teljesítményre tervezték. Ráadásul versenyképes árával kiváló ár-teljesítmény arányt kínál.

Miért rendeljen Villanymotort a Vyboelectric.hu oldalról?
  • Kiváló minőségű konstrukció: A 1,5kW-os 1AL VYBO elektromos villanymotort nagy terhelésre tervezték. A gyártás során tartós anyagokat és precíz gyártógépeket használnak.
  • Hatékony Teljesítmény: 1,5kW-os Teljesítményével ez a Villanymotor elég erős ahhoz, hogy az ipari alkalmazások széles skáláját kezelje.
  • Raktárkészlet: Nem kell sokat várnia a rendelésre. Ez a Villanymotor raktáron van, és készen áll a szállításra.
  • Versenyképes árak: Korrekt és kedvező áron kínáljuk Villanymotorunkat, mely kiváló ár-teljesítmény arányt kínál.
  • Szakértői támogatás: Tapasztalt szakértőinkből álló csapatunk mindig készen áll, hogy válaszoljon a termékeinkkel kapcsolatos kérdéseire, és segítsen megtalálni az igényeinek megfelelő Villanymotort.

Villanymotor 1,5kW 900 ford./perc 400V 1AL Magyarország

Villanymotor 1,5kW 900 ford./perc 400V 1AL Magyarország

Villanymotor 1,5kW 900 ford./perc 400V 1AL Magyarország

Villanymotor 1,5kW 900 ford./perc 400V 1AL Magyarország

Design

B3 – Lábon, B5 – Karima (nagy karima – szabvány), B14 – Kis karima, B14B – Középső karima, B35 – Talpkarima (lábakkal és karimával), B34 – Talpkarima (lábakkal és kis karimával), B34B – Talpkarima (lábakkal és középső karimával)

Shopping Cart
Villanymotor 1,5kW 900 ford./perc 400V 1AL MagyarországVillanymotor 1,5kW 920 ford./perc 400V 1AL100L-6
83.740,00 Ft91.245,00 FtOpciók választása